вторник, 8 юли 2008 г.

Как се каляваше стоманата

И......сега си представяте едно много детайлно описание на стоманолеярна :) Ха ха - дори незнам дали има такава дума....И така де - в този пост ще става дума за характера. И как по-точно се калява той. Нашият характер. Не друг - нашичък си е ПЪК!!!! Днес бе поредният случай, в който трябваше да стискам зъби. Няма как. Щом някой с повече власт ти каже, че си сбъркал - има моменти, в които няма как да кажеш, че не е прав. Интересно е, че случката този път не провокира познатите емоции. Обикновено в такава ситуация човек е толкова яден, че дори погледа му се замъглява, спира да мисли и ражда единствено кръчмарски......благословии. Явно многото триене на сол все пак ни помага да предприемем най-вярната стратегия - мълчанието! Та понеже бяхме с една първокурсничка.....заедно понасяхме "стрелите на безчестната съдба". И на нея и стана криво. Доста криво. И се замислих. Ама наистина...И като в онези книжки - на които б ързо прелистваш страниците - се видях....през последните 2 години. Всички работни места, всички нерви, всички отвратителни шефове и случаи, в които ми се е искало да ги удуша. И май наистина с времето и опита....би могло да се стигне до ситуацията - "Майната му". И пак явно е не съвсем.......щом четете това!
И ето - злаупокойна панахида за злобните шефове:
а/ Даниела - ТВ7 (колкото съм те обичала и ти мен, толкова си ме тормозила и манипулирала/
б/Хелън 1......, която се оказа, че май не е толквао лоша
в/Дженифър - самото изчадие на залотоооо
г/ Хелън Пентър - най-злобния и ужасен човек, с който е трябвало не само да стоя в една стая, но и чиито нареждания да слушам
д/ Чайка - това пернато на много пъти бе на косъм да остане без пера
е/........той, който ме ядоса днес
Не ви се иска да влизате в подобен списък, нали? Ами тогава - просто внимавайте. Как се държите, как говорите, какво внушавате. Just BE Carefull AND DON'T WORRY - BE HAPPY!

Няма коментари:

Powered By Blogger